HighlightStiri

Versiuni speciale pentru Bugatti Chiron

De 2 decembrie 2019No Comments

La inceputul acestui an, Bugatti a prezentat La Voiture Noire, cea mai scumpa masina de serie din lume (11 milioane de euro, fara taxe), ca tribut adus celebrului Type 57 SC Atlantic. Acum aduce doua editii speciale ale hypercarului Chiron: Chiron Noire Sportive si Chiron Noire Elegance. Ambele modele folosesc acelasi motor ca si un Chiron standard, adica un 8.0 litri cu 16 cilindri.

Chiron Noire Elegance prezinta aplicatii negre din fibra de carbon si un calandru nou cu logo-ul din argint si email negru. Jantele au un design special, adapostind in spatele lor etrierele negre, in vreme ce emblema „Noire” se regaseste pe aripa spate. Habitaclul urmeaza aceeasi idee a exteriorului, cu sigle „Noire” pe praguri, in exteriorul consolei centrale si brodate pe tetiere.

Chiron Noire Sportive foloseste, de asemenea, fibra de carbon neagra, dar cu finisare mata. Tot mate sunt si spoilerul fata si grila radiatorului. Interiorul este si mai radical, in sensul folosirii unor butoane, taste si comutatoare negre pe consola, volan si panourile portierelor.

Vor fi produse 20 de exemplare, cu un pret de vanzare de 3 milioane de euro si livrare incepand cu martie 2020.

Share

Leave a Reply

one + 7 =