Stiri

Vettel, numit director de performanta la Infiniti

De 8 aprilie 2013No Comments

Triplu campion mondial in Formula 1, Sebastian Vettel si-a mai luat un job, cel de director de performanta la Infiniti. Sebastian Vettel, triplu campion mondial in Formula 1, lucreaza cu Infiniti atat la capitolul imagine, cat si la dezvoltarea unor modele.

Parteneriatul dintre cele doua branduri s-a extins, intrucat germanul de la Red Bull a devenit oficial director de performanta la Infiniti. 

Desi functia este noua, munca lui Vettel dateaza de ceva timp, Infiniti mentionand ca pilotul a fost in Japonia, la Nurburgring si pe circuitul din Catalunya pentru a asista la dezvoltarea sedanului Q50.

Andreas Sigl, omul responsabil cu implicarea Infiniti in F1, a vorbit pe marginea legaturilor dintre Red Bull si marca nipona: „Asa cum Mercedes are AMG, BMW are M, vrem si noi ceva de genul. Daca brandul este serios in aceasta privinta, Vettel poate furniza nivelul de performanta necesar”.

Share

Leave a Reply

eighteen − thirteen =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373