StiriTehnologieVideo

Opel prezinta un nou sistem de conectivitate pentru Astra

De 21 august 2015No Comments

astra-opel

Opel a prezentat oficial cateva detalii legate de noile caracteristici introduse sistemului de conectivitate care va fi disponibil incepand cu 2016 pe modelul Astra.

In primul rand, hatchback-ul Astra va dveni primul Opel care va beneficia de sistemul OnStar, care ofera proprietarilor de Astra o varietate de servicii, de la diagnosticul functiilor vehiculului pana la asistenta de urgenta in cazul unui accident.

Noul serviciu va fi disponibil initial in 13 tari: Austria, Belgia, Franta, Germania, Irlanda, Italia, Luxemburg, Olanda, Polonia, Portugalia, Spania, Elvetia si Marea Britanie. Masinile echipate cu OnStar vor dispune si de hotspot Wi-Fi 4G.

Schimbarile aduse la nivel multimedia pentru Opel Astra vor fi reflectate si in doua noi versiuni ale sistemului de infotainment IntelliLink, care devine astfel compatibil cu Apple CarPlay si Android Auto.

https://www.youtube.com/watch?v=aTxZnxNeQm4

Share

Leave a Reply

2 × four =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373