Stiri

Viitoare generatie electrica Mini hatch se afla in teste

De 24 martie 2022martie 25th, 2022No Comments
; ; ; ; ;

Mini testeaza in conditii de iarna prototipuri ale viitoarei generatii hatchback. Este a cincea generatie Mini Hatch 3 usi, care debuteaza full electric, ca primul model al noii familii de vehicule. Testele in conditii hibernale se desfasoara la Centrul de Testare de iarna BMW Group din Arjeplog (Suedia), unde se fac reglajele finale privind dezvoltarea spontana a puterii motorului electric, sistemele de control pentru optimizarea tractiunii, comportamentul in viraje, caracteristicile suspensiei si amortizoarelor, precum si caracterul directiei si al sistemului de franare. O data cu aceasta etapa din Suedia, se incheie un capitol major in procesul de dezvoltare de serie.

Noul Mini Hatch 3 usi va fi urmat de succesorul actualului Mini Countryman, care va fi oferit atat cu motor termic, cat si cu sistem de propulsie electric. Tot anul acesta, Mini va prezenta conceptul unui model crossover pentru segmentul premium al clasei mici.

„Mini este pe un trend ascendent si se indreapta catre un viitor electric. Emblematicul Mini Hatch 3 usi maximizeaza experienta pentru clientii nostri prin sentimentul go-kart electrificat, combinat cu punctele de contact digitalizate – si un accent clar pe dezvoltare durabila cu o amprenta minima asupra mediului”, spune Stefanie Wurst, directorul marcii Mini.

Share

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373