Stiri

Viitoarea generatie Renault RS va avea modele hibride

De 5 august 2015No Comments

1276821371919483595

Un inalt oficial Renault, Patrice Ratti, manager al brandului francez, a declarat ca nu este exclus sa vedem la viitoarea generatie de modele RenaultSport masini cu tren de rulare hibrid.

Ratti a exclus insa posibilitatea unui Renault RS electric in viitorul apropiat, deoarece tehnologia nu a ajuns la nivelul in care pretentiile de la o astfel de masina sa fie indeajuns satisfacute. Oficialul francez nu a negat faptul ca cea mai probabila posibilitate pentru urmatoarea gama RS va fi tehnologia hibrida.

Daca Renault va aborda aceasta cale, viitoarele modele nu vor fi neaparat mai curate, ci mai performante. RenaultSport  doreste sa faca masini care sa poata accelera mai bine, iar daca tehnologia hibrida e cea care ofera acest lucru, atunci ea va fi implementata.

Patrice Ratti a mai mentionat ca dezvoltarea vehiculelor electrice de performanta avanseaza datorita competitiei Formula E, dar inca e de lucru la eficienta bateriilor, care, in opinia sa, vor oferi o autonomie de 3-4 ori mai mare peste cativa ani.

Share

Leave a Reply

5 − 3 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373