Stiri

Viitorul BMW M3 ar putea fi un hibrid plug-in

De 18 august 2015No Comments

2016-BMW-M3-2

Desi suntem la 3-4 ani distanta de urmatoarea generatie a modelului Seria 3 si chiar mai mult pana la viitorul M3, au aparut deja primele speculatii privind identitatea viitorului sedan de performanta.

Know-how-ul pe care BMW il are pe segmentul de masini plug-in hibrid, concretizat in modelul de mare succes BMW i8, ii face pe unii sa creada ca marca bavareza va merge in directia eficientei pentru viitoarea generatie a modelului M3, urmand sa transforme sedanul de inalta performanta intr-unul hibrid plug-in.

De asemenea, toata gama modelului Seria 3 va beneficia de multiple versiuni hibride, se mai precizeaza in The Detroit Bureau.

Avand in vedere ca mai multi oficiali ai diviziei M de la BMW au lasat sa se inteleaga ca BMW M trebuie sa invete de la BMW i, exista posibilitatea ca viitoarele modele M sa faca pasul catre tehnologia hibrid, insa nu in directia eficientei, ci a unei performante suplimentare, dupa sistemul implementat de Ferrari LaFerrari, Porsche 918 Spyder sau McLaren P1.

Share

Leave a Reply

five + one =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373