Stiri

Viitorul companiei Jaguar depinde de un singur model

De 18 octombrie 2013No Comments

Jaguar se pregateste sa lanseze noul model compact, acesta fiind vazut ca ultima sana a constructorului britanic de a ramane pe piata.

Experienta negativa avuta cu modelul X-Type, i-a facut pe cei de la Jaguar sa ocoleasca segmentul compact, dupa ce acest model a fost scos din productie in 2009. Britanicii au revenit acum asupra deciziei, aceasta fiind singura solutie de a produce un model de volul care sa aduca marca pe profit.

“Daca noul model va fi un esec, ar putea marca sfarsitul companiei Jaguar”, a declarat un oficial Land Rover Jaguar. Compania trebuie sa vanda mai mnult de 60.000 de exemplare annual pentru a deveni viabila, iar singura sana pe care o are este noul model compact.

 

Pana acum reactiile la noul model, ce va aparea in 2015, sunt pozitive, iar prognozele specialistilor il indica drept o completare binevenita a gamei Jaguar, o mare de ajutor venind si din partea primului crossover al marcii ce se ascunde, deocamdata, sub numele C-X71. 

Share

Leave a Reply

fourteen − 13 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373