Stiri

VISION 7S Concept Car anunta noua viziune de design Skoda

De 15 iulie 2022iulie 17th, 2022No Comments

Skoda anticipeaza noua directie de design prin prezentarea unei schite cu un interior a carui configuratie poate fi setata pe trei randuri de scaune, pentru a putea gazdui pana la sapte pasageri. Producatorul anunta folosirea materialelor sustenabile si a unei abordari minimaliste, cu un limbaj de design autentic, bazat pe tehnologie digitala si control intuitiv. 

De altfel, in imaginea prezentata se poate distinge o amplasare diferita a comenzilor, care au migrat in masa pe consola dintre scaunele anterioare, pentru a fi mai la indemana soferului si a pasagerului. Volanul are o forma hexagonala si incorporeaza comenzi haptice, regasite si pe panourile usilor, in vreme ce afisarea informatiilor se face pe doua ecrane digitale, unul pentru instrumentarul de bord si celalalt pentru sistemul de infotainment. 

Interiorul se poate configura in doua moduri – driving si relaxing. In driving, toate comenzile sunt setate in pozitia ideala, iar ecranul central este aliniat vertical. Modul de relaxare poate fi activat cand masina se afla la o statie de incarcare, ori cand se fac pauze pe traseu. In acest caz, volanul si instrumentarul de bord culiseaza spre parbriz, iar primele doua randuri de scaune se deplaseaza imnspre spatele masinii. Scaunul pentru copil a fost integrat pe mijloc, locul despre care Skoda spune ca este cel mai sigur din masina.

Share

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373