Stiri

Vision G Coupe este noul concept al celor de la Hundai

De 12 august 2015No Comments
; ; ; ; ; ; ; ; ;

hyundai-vision-g-concept-1_1200-w850

lansat la un eveniment privat ce a avut loc in incinta Muzeului de Arta din Los Angeles, noul concept coreean isi propunse sa ne prezinte noul limbaj de design ce isi va face aparitia in scurt timp pe modelele Hyundai de serie.

Grila hexagonala caracteristica modelelor acestui brand se pastreaza, la fel si agresivitatea liniilor caroseriei. Insa capota luga si linia mediana care coboara usor in partea din spate indica intentia coreenilor de a avansa catre segmentul premium.

Habitaclul luxos ofera spatiu suficient pentru patru persoane ce se vor putea bucura de inseritiile din lemn masiv si aluminiu. Propulsia este asigurata de acelasi motor V8 de cinci litri si 420 CP ce echipeaza modelul Genesis, care transmite puterea catre puntea din spate prin intermediul unei cutii de viteze automate cu opt trepte.

Vision G Coupe va fi prezentat publicului pe data de 16 august cu ocazia concursului de eleganta de la Pebble Beach, California, fiind posibil ca Hyundai sa aduca noul concept si la salonul auto de la Frankfurt. Din pacate sansele sa vedem un model de serie asemanator sunt destul de mici, insa Hyundai va folosi elementele de design pentru noile Genesis si Genesis Coupe.

Share

Leave a Reply

1 × one =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373