HighlightStiri

Vladimir Putin isi incepe noul mandat in fruntea Rusiei prezentand noua sa limuzina

; ; ; ; ;

Inaugurarea lui Vladimir Putin in functia de presedinte al Federatiei Ruse, pentru un nou mandat de 6 ani, a fost realizata in cadrul unei ceremonii bine regizate, impunatoare, in care liderul rus sosit la Kremlin cu noua limuzina prezidentiala.

Momentul a marcat practic prezentarea noii limuzine prezidentiale de care va beneficia Vladimir Putin, un model parca creat din imbinarea unui Rolls-Royce Phantom si un Mercedes-Benz S-Class.

Masina oficiala a presedintelui rus poarta numele de Kortezh si dispune in partea frontala de o grila imensa cu bare cromate verticale, blocuri optice rectangulare si stopuri de lumini asemanatoare cu cele ale lui S-Class.

Detaliile tehnice ale modelului  foarte lung raman tinute sub secret, insa se banuieste ca sub capota a incaput un motor V12 de 850 cai putere care va lucra in tandem cu transmisie automata etajata in 9 rapoarte. Se stie ca motorul este creat in parteneriat cu Porsche Engineering iar despre cutie s-a spus ca a fost facuta in Rusia.

Vladimir Putin s-a interesat personal de noua sa limuzina Kortezh, care inseamna cortegiu, alai, iar serviciile secrete s-au precoupat de blindajele si sistemele de siguranta despre care nu s-a precizat nimic.

Share

Leave a Reply

five × 2 =