Stiri

Volkswagen a lansat Golf GTE plug-in hybrid

De 21 februarie 2014No Comments

Cei care asteptau lansarea versiunii cu propulsie hibrita a noului Golf pot rasufla usurati, deoarece Volkswagen a prezentat primele informatii despre modelul Golf GTE ce va fi lansat oficial luna viitoare la salonul auto de la Geneva.

Fara sa faca valuri cu un design exterior deosebit, constructorul german ne prezinta o versiune a modelului Golf ce are sub capota motorul TSI de 1,4 litri si 150 CP asistat de unul electric capabil sa furnizeze 102 CP.

Fiind vorba de un hibrid plug-in, valoarea consumului mediu este promitatoare, de doar 1,8 l/1000 km, iar emisiile de CO2 inregistreaza 35g/km. Exista si un mod de funcionare electric ce asigura o autonomie de cel mult 50 km, timp in care viteza maxima nu poate depasii 130 km/h. Cu ambele motoare in functiune, Golf GTE dispune de 201 CP si 349 Nm, care asigura un demaraj pana la 100 km/h de doar 7,6 secunde si o viteza maxima de 217 km/h, iar autonomia maxima este de 940 km.

Tratamentul extrem de discret al exteriorului, care se rezuma la o grila revizuita, se regaseste si in habitaclu unde totul arata exact ca la versiunea de baza, cu exceptia informatiilor specifice modelelor cu propulsie hibrida ce sunt afisate pe ecranul central. Sistemul de navigatie oferit optional include sistemul “360° driving range”, iar constructorul ne spune ca viitorii proprietari vor putea descarca o aplicatie gratuita pentru smartphone care le va permite sa acceseze de la distanta unele dintre functiile masinii.

{gallery}VW Golf GTE{/gallery}

Share

Leave a Reply

6 + 11 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373