Stiri

Volkswagen a lansat noul Golf GTI TCR, inspirat din motorsport

De 25 ianuarie 2019No Comments
; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;

Incepand cu aceasta luna, clientii europeni pot comanda noul VW Golf GTI TCR, un model de strada inspirat din motorsport. Golf GTI TCR devine varful de lance al gamei Golf cu tractiune fata prin cei 286 cai putere pe care ii pune la bataie.

TCR sta in varful gamei FWD chiar daca GTI-ul Clubsport S ofera teoretic mai mult, in conditiile in care editia limitata este deja sold out.

Golf GTI TCR dispune de un motor 2.0 TSI cu toti caii disponibil intre 5 400 si 6400 rpm si un cuplu maxim de 380 Nm, realizabil intre 2000 si 5300 rpm. Cuplat la o transmisie DSG, motorul face posibil un timp de acceleratie de 5,6 secunde pe segmentul 0-100 km/h, iar viteza maxima ajunge la 260 km/h.

Din familia modelului Golf, doar Golf R sprinteaza mai repede ca noul TCR, versiune care se distinge vizual prin noile bare fata si spate si spoilerul unic agatat de linia plafonului. Chiar si iesirile evacuarii, din otel inoxidabil, sunt o noutate in gama modelului, asemenea jantelor de 18 inch din aluminiu forjat sau farurilor fumurii.

La interior, insertiile de cusaturi rosii de la nivelul centurilor, scaunelor sau volanului si noile accesorii metalice ofera o nota aparte. Preturile la noul GTI TCR incep de la 38 950 euro in Germania.

Share

Leave a Reply

five × 1 =