HighlightStiri

Volkswagen a prezentat oficial noul T-Roc

De 24 august 2017No Comments
; ; ; ; ; ; ; ;

Venit pe un segment de piata extrem de disputat, noul crossover compact VW T-Roc se potioneaza sub modelul Tiguan si va reprezenta modelul entry-level al gamei de SUV-uri Volkswagen.

Din punct de vedere stilistic, T-Roc dispune de forme sportive, puse in valoare de grila larga, blocurile optice subtiri si luminile de zi cu LED-uri. Designul pluseaza prin arip[ile fata musculare sau insertiile din crom de la nivelul caroseriei. In partea din spate, T-Roc iese in evidenta prin micul eleron desprins din linia acoperisului, dar si prin bare spate proeminenta.

La interior, VW T-Roc se distinge prin instrumentarul de bord digital si sistemul de infotainment Composition Color. Soferii vor descoperi un volan in trei spite si un design familiar marcii germane.

Noul model este disponibil standard cu o serie de functii de siguranta: Automatic Post-Collision Braking, City Emergency Braking, Lane Assis si Front Assist cu Pedestrian Monitoring.  La capitolul motorizari, noul crossover va fi disponibil cu trei versiuni TSI si trei TDI.

Modelul poate fi comandat standard cu tractiune fata si cutie manuala si, optional, cu DSG si tractiune integrala. Noul model VW va avea un pret de plecare de 20 000 euro.

Share

Leave a Reply

11 + 11 =