Stiri

Volkswagen anunta noi detalii ale viitorului Amarok

De 30 aprilie 2022mai 2nd, 2022No Comments
; ; ; ;

Desenat si conceput in Germania si produs in Africa de Sud, nou Volkswagen Amarok a fost dezvoltat impreuna cu Ford Ranger, a carui platforma o si foloseste. Avand in vedere ca lansarea, programata pentru sfarsitul acestui an, se apropie cu pasi repezi, VW a mai oferit cateva detalii despre pick-up-ul sau, alaturi de inca un set de fotografii cu masina camuflata.

Amarok are 5.350 mm lungime, cu 100 mm mai mult decat predecesorul sau, iar ampatamentul a crescut cu 175 mm, pana la un total de 3.270 mm. Si sarcina maxima a crescut pana la 1.2 tone, in vreme ce capacitatea de tractare ajunge la 3,5 tone. In functie de piata, vor fi oferite patru dieseluri si un motor cu benzina, cu patru si sase cilindri si cilindree de 2 si 3 litri. Tractiunea poate fi spate sau 4×4, Amarok fiind echipat cu peste 30 de sisteme de asistenta, dintre care 20 sunt complet noi pentru acest model.

Farurile cu tehnologie LED sunt echipament standard, cu optiune pentru IQ.Light, adica LED-uri matrix in nomenclatorul VW, iar jantele de pana la 21 de inci vin echipate din fabrica cu anvelope all-terrain, o premiera pentru Amarok. Configuratia postului de condus se apropie de a unui SUV, cu consola centrala lipsita de levierul schimbatorului de viteze in cazul transmisiei automate, care, se pare, va avea actionare by-wire. Optional, scaunele frontale se pot ajusta pe 10 directii. Vor fi disponibile cinci versiuni de echipare, cea de baza numindu-se chiar Amarok. Urmeaza Life, Style, PanAmericana (orientata catre off-road) si Aventura (caracter on-road). 

Share

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373