Stiri

Volkswagen Design Vision GTI este un concept de 503 CP!

De 10 mai 2013No Comments

Volkswagen a prezentat oficial conceptul Volkswagen Design Vision GTI cu ocazia Wörthersee 2013, acesta fiind la baza un Golf GTI.

Conceptul Design Vision GTI are la baza un golf GTI de serie care insa a primit suficiente modificari atat estetice, cat si tehnice, pentru a fi aproape de nerecunoscut.

Partea frontala a fost complet schimbata iar farurile clasice au fost ilocuite cu unele cu LED-uri. Noile spoilere sunt mult mai agresive, iar pragurile laterale se prelungesc pana in dreptul montantului C.

Habitaclul a primit, cum era de asteptat, o plansa de bord din fibra de carbon si tapiterie Alcantara, iar ceasurile de bord clasice au fost inlocuite cu un display. Pe consula centrala a fost montan un buton special pentru decuplarea ESP-ului si unul pentru actionarea sistemului de stingere a incendiului. In locul baanchetei a fost montata o structura in X pentru rigidizarea caroseriei.

Puterea este furnizata de un propulsor V6 de trei litri supraalimentat cu doua turbocompresoare. Acesta produce 503 CP si 560 Nm, performante care permit ca Design Vision GTI sa accelereze pana la 100 km/h in doar 3,9 secunde si sa atinga o viteza maxima de 300 km/h.

Share

Leave a Reply

three × five =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373