Stiri

Volkswagen dezvaluie LED-urile interactive

De 19 octombrie 2018No Comments

Volkswagen publica un teaser in care prezinta o noua evolutie la tehnologia LED-urilor atat pentru blocurile optice cat si pentru stopurile de lumini.

In acest cazu nu mai este vorba doar despre iluminare, ci despre felul in care tehnologia poate fi dusa mai departe pentru a facilita comunicarea dintre masini. Mai precis, LED-urile vor fi folosite ca transmitatori de semnale si avertizari care sa ridice nivelul de siguranta atat pentru soferii aflati la volan cat si pentru ceilalti participanti la trafic.

Printre mesajele pe care LED-urile le vor transmite se vor regasi cifre care redau viteza masinii, semne de circulatie de avertizare pentru diverse situatii, in special pentru ambuteiaje. In plus, se pot proiecta linii luminoase din aceste LED-uri de ultima generatie pentru ca soferul sa aiba in vizor parametrii clari pentru o parcare.

Una dintre imaginile teaser publicate de VW pentru noile LED-uri  dezvaluie insa un aspect si mai interesant, si anume stopul de lumini si putin din hayonul a ceea ce pare a fi noua generatie de Golf.

Share

Leave a Reply

6 + eighteen =