Stiri

Volkswagen face inca un pas catre automobilul “de buget”

De 28 aprilie 2014No Comments

Este posibil ca Volkswagen sa fi gasit o solutie pentru marca sa de buget cu care va ataca cea mai mare piata puctru aceste modele, China.

Dealtfel China va juca un rol important in dezvoltarea acestui proiect deoarece constructorul german vrea ca aceste modele, impreuna cu toate componentele, sa fie construite tot acolo.

Volkswagen incearca de aproximativ un an sa puna la punct un moodel mai ieftin, insa pastrarea standardelor companiei si reducerea costurilor de productie s-a dovedit a fi o sarcina mai dificila decat parea initial.

“Proiectul noului model este gata, urmeaza sa producem toate componentele in China” a declarat pentru Reuters seful proiectului, Hans Demant, cu ocazia salonului auto de la Beijing.

Noul model Volkswagen ar trebui sa coste intre 6.000 si 8.000 de dolari in China si va fi comercializat pe pietele din Asia, unde exista o cerere foarte mare pentru astfel de masini. 

Share

Leave a Reply

13 − twelve =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373