Stiri

Volkswagen Lamando este un Jetta CC pentru China

De 1 septembrie 2014No Comments

Volkswagen a pregatit modelul Lamando exclusiv pentru piata chineza, lansarea oficiala avand loc la salonul auto de la Chengdu.

Fiind practic o versiune de serie a conceptului New Midsize Coupe, Lamando va fi pozitionat sub modelul Passat CC, pastrand linia de “coupe cu patru usi”, fara a imprumuta insa si grupurile optice futuriste.

Deocamdata nu avem si imagini din habitaclu, insa ne asteptam sa gasim acelasi interior simplu si bine finisat cu si pe celelalte modele ale grupului.

Fiind un model destinat eclusiv pietei din China, in gama vor fi prezente doar motorizari pe benzina, una de 1,4 litri si una de doi litri, ambele cuplate la o cutie de viteze cu sapte trepte si dublu ambreiaj.

Pretul unui Volkswagen Lamando nu va depasi echivalentul a 30.000 de dolari si deocamdata nu exista indicii ca acesta va fi exportat, insa nu ne-ar surprinde sa-l vedem in viitorul apropiat in oferta dealerilor din Statele Unite.

http://www.youtube.com/watch?v=iHfrrSJx82E

{gallery}Volkswagen Lamando{/gallery}

Share

Leave a Reply

thirteen − six =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373