Stiri

Volkswagen marcheaza 20 de ani de Touareg cu o editie speciala

De 25 mai 2022No Comments
; ; ; ; ; ; ; ; ;

Touareg Edition 20 se va alatura gamei la mijlocul lunii iunie, aducand o gama extinsa de echipamente si un design exterior personalizat. Travel Assist si Innovision Cockpit cu sistem de infotainment de 15 inci sunt standard pentru Edition 20, la fel cum in echiparea de serie se regasesc tapiteria de piele Savona cu cusaturi bej si Ceramique, insertii rosii pe plansa de bord si panourile portierelor, logoul Edition 20 pe schimbatorul de viteze si pe praguri (aici fiind si iluminate). 

La exterior apare o noua vopsea, denumita Meloe Blue si jante de 20 de inci polisate, dedicate exclusiv acestui model. Geamurile intunecate, luminile de zi LED cu tenta rosie, bandourile de la aripi si difuzorul cu finisare Black Glossy, plus badge-ul Edition 20 pe montantul B sunt elemente specifice acestui model aniversar.

Pe partea de motorizari este oferit un diesel V6 de 3 litri in doua versiuni de putere (231 CP si 500 Nm, respectiv 286 CP si 600 Nm) si un V6 TSI, de 340 CP si 450 Nm. Exista si un model PHEV, care foloseste acelasi V6 TSI, cu o putere totala a sistemului de 381 CP si 600 Nm. Toate versiunile sunt asociate in standard cu transmisie automata cu opt trepte si tractiune integrala. Pretul de pornire este de 77.530 euro pentru dieselul de 231 CP. 

Share

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373