Stiri

Volkswagen Polo R cu 250 CP ar putea intra in productie

De 23 ianuarie 2014No Comments

In urma succesului obtinut in raliuri, constructorul german a ridicat miza si va introduce in gama un model Polo R cu 250 CP.

Dupa ce anul trecut a lansat editia limitata Polo R WRC Street ce oferea 220 CP pentru o serie de 2.500 de exemplare, constructorul german pregateste acum un model si mai performant dotat cu tractiune integrala si cu o putere marita cu 30 CP.

Performantele noului model de serie nu au fost communicate, insa este posibil ca acestea sa sufere doar modificari minore fata de conceptul Polo R care poate atinge 100 km/h cu start de pe loc in mai putin de sase secunde, in timp ce viteza maxima este limitata electronic la 250 km/h.

Cei 250 CP ai motorului provin dintr-o cilindree de doi litri si sunt transferati catre asfalt prin intermediul unei transmisii integrale 4Motion. Ne-am bucura sa vedem pe strada un astfel de Polo, dar sunt sanse ca performantele modelului de serie sa fie totusi ceva mai mici, pentru a nu eclipsa noul Audi S1 care are “doar” 230 CP.

Foto: Volkswagen Polo R WRC Street

Share

Leave a Reply

5 × two =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373