Stiri

Volkswagen pregateste monstrul. Golf R Evo va avea 370 CP

De 24 ianuarie 2014No Comments

Cand Volkswagen a venit cu 300 de cai putere dintr-un motor turbo de 2.0 litri si l-a pus pe noul Golf R, nimeni n-a putut spune ca nu este suficient pentru un hot-hatch.

Insa VW vrea mai mult, motiv pentru care pune la cale un VW Golf R Evo concept despre care se zvoneste ca va fi prezentat in luna aprilie la Salonul Auto de la Beijing. Chiar daca va fi doar un concept, unul extrem de performant, nu este exclusa ideea producerii unei editii limitate, fie doar si pentru piata chineza.

Deocamdata avem doar un VW Golf R care produce 300 de cai putere si un cuplu maxim de 380 Nm, dar Evo va dezvolta nu mai putin de 370 de cai putere, dupa unele surse, si un cuplu maxim de 450 Nm.

Nivelul de performanta va creste izbitor datorita scaderii masei. Ramane de asteptat Salonul Auto de la Beijing pentru a vedea ce aduce cu adevarat nou noul Golf R Evo concept. Cert este ca vom vedea o caroserie din fibra de carbon, frane ceramice mult mai performante, jante din aliaj, scaune tip scoica, roll-cage si multe altele.  

Share

Leave a Reply

1 × four =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373