Stiri

Volkswagen pregateste viitorul „ID.Passat electric”

De 30 iunie 2022No Comments
; ; ; ; ;

ID. Aero concept car anticipeaza un sedan electric de dimensiunea lui Passat, care se va vinde, cel mai probabil, sub numele ID.7. Modelul va fi produs pe platforma electrica MEB, conceptul aratat acum de VW fiind echipat cu o baterie de 77 kWh, care anunta o autonomie de 620 km.

Vizual, conceptul adopta un design relativ conventional, cu proportii specifice modelelor termice. Este practic aceeasi reteta pe care o abordeaza si restul modelelor ID. Spatele este usor altfel decat a folosit pana acum VW la gama sa electrica, dar aici trebuie luat in considerare ca vorbim despre un sedan. ID. Aero concept are o seama de elemente despre care nu se poate afirma cu exactitate ca se vor regasi integral in versiunea de serie, precum coeficient aerodinamic de 0.23, jante de 22 de inci, manere exterioare inlocuite de suprafete tactile.

Habitaclul nu a fost aratat, dar se anticipeaza o plansa de bord asemanatoare celor de pe ID.3 si ID.4, cu un spatiu interior care se anunta mai mare comparativ cu al unui Passat, dat fiind platforma electrica, ce eficientizeaza organizarea. Modelul de serie va fi lansat anul viitor, productia avand loc la Emden, Germania.

Share

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373