Stiri

Volkswagen prezinta schitele urmatoarei generatii Passat

De 22 mai 2014No Comments

Constructorul german se pregateste de lansarea noului |Passat, ce va avea loc in toamna acestui an, pana atunci insa ne prezinta cateva infirmatii tehnice si schitele noului model.

Cum era de asteptat, noul Passat va avea un look mai dinamic ce va fi inspirat de conceptele T-Roc si NMC. In partea din fata vom vedea noua grila ce va contura mai bine personalitatea masinii, in timp ce in spatele va primi stopuri rotunde si un spoiler mai pronuntat.

Volkswagen nu a publicat nici o imagine cu interiorul, dar din declaratiile oficialilor compoaniei reisese ca noul Passat se va apropia si mai mult de segmentul premium cu ajutorul unor materiale mai calitative si cu o dotare mai bogata. Instrumentele de bord vor fi ilocuite de un ecran LCD pentru toate versiunile, urmand ca modelele de top sa beneficieze de o instalatie multimedia cu ecran tactil de 12,3 inci si “heads up display”.

Gama de motoare va primi noul propulsor TDI de doi litri care furnizeaza 240 CP si 500 Nm, ce va fi cuplat la o cutie de viteze DSG cu sapte trepte. Tractiunea se va face pe toate cele patru roti, in timp ce consumul mediu nu va depasi valoarea de 5l/100 km. conform declaratiilor constructorului.

Versiunea cea mai eficienta va fi lansta ulterior sub forma unui hibrid cu motor 1,4 TSI asistat de un motor electric de 102 CP. Puterea maxima oferita va fi de 204 CP, cu o autononie in modul electric de 50 km.

{gallery}VW Passat 2015 sketches{/gallery}

Share

Leave a Reply

eight − 2 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373