Stiri

Volkswagen recheama in service 2.6 milioane de masini

De 15 noiembrie 2013No Comments

Trei probleme descoperite la modelele constructorului german au determinat rechemarea in service a unui numar de 2,6 milioane de masini la nivel global.

Cea mai mare parte a acestora, aproximativ 1,6 milioane de masini, implica modele Volkswagen, Skoda si Seat echipate cu cutia de viteze DSG cu sapte trepte. Constructorul spune ca uleiul standard al acestor cutii trebuie schimbat cu unul mineral pentru a elimina problemele de functiomnare aparute in special in conditii de umezeala si caldura. Aceasta rechemare este si cea mai mare de pana acum a constructorului german pe piata din China, unde peste 640.000 de masini folosesc acesta cutie de viteze.

A doua rechemare se adreseaza modelelor Tiguan produse intre 2008 si 2011, aproximativ 800.000 la numar, care pot avea probleme cu instalatia electrica a farurilor din cauza unei sigurante.

Cea de-a treia rechemare vizeaza 239.000 de modele Amarok cu probleme de etansare la conductele de alimentare cu combustibil.

Share

Leave a Reply

five × 4 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373