Stiri

Volkswagen restilizeaza Polo, cu accent pe digitalizare

De 24 aprilie 2021aprilie 25th, 2021No Comments
; ; ; ; ;

Faceliftul ii aduce lui Polo o serie de sisteme specifice mai degraba segmentelor superioare. Spre exemplu, functia optionala IQ.Drive Travel Assist, disponibila in premiera la Polo, incorporeaza cruise controlul adaptic (ACC) si Lane Assist (acesta va fi in standard). Apar si farurile IQ.Light Led, disponibile prima data la Touareg. 

Nivelurile de echipare incep cu linia Polo si continua cu Life, Style si R-Line (ultimele doua aparute initial la Golf), iar modelul de baza are in standard blocuri optice cu LED, volan multifunctional, sistem de aer conditionat, Digital Cockpit cu display de 8 inci, sistem audio cu ecran de 6,5 inci, geamuri si oglinzi cu actionare electrica. 

Pe masura ce nivelul de echipare evolueaza, apar in standard  si alte echipamente: App-Connect, Park Distance Control, Digital Cockpit cu ecran de 10,25 inci. Echiparea R-Line se distinge prin detalii sportive, inclusiv difuzor spate high-gloss black, nuanta regasota di la bara anterioara, evacuare cromata si jante Valencia de 16 inci. 

Share