Stiri

Volkswagen Taigun se va lansa in 2016

De 14 iunie 2013No Comments

 

Cel mai mic SUV din gama Volkswagen a fost prezentat sub forma de concept anul trecut la salonul auto de la Sao Paulo si se pregateste acum sa intre in productia de serie, acesta fiind programata sa inceapa in 2016 .

Conform Autobild, noul model ar putea folosi platforma tehnica de la Golf sau Up!, cea din urma oferind cele mai multe avantaje pentru construirea unui Polo Crossover, inclusiv pretul de productie mai mic.

Motorizarile disponibile nu sunt cunoscute inca, dar este posibil sa vedem si propulsoare cu trei cilindri ce vor fi disponibile probabil doar pe versiunile cu tractiune fata. Aceasta va fi oferita standard, insa clientii pot opta pentru una integrala in functie de motorizare.

Pretul de plecare pentru noul model ar trebui sa fie in jurul sumei de 15.000 de euro, ceea ce il face cu aproximativ 5.000 de euro mai ieftin decat urmatoarea generatie Tiguan.

 

Share

Leave a Reply

nine + 13 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373