HighlightStiri

Volkswagen Tiguan Allspace este aproape de lansare

; ; ; ; ;

Pe 12 mai, Volkswagen va prezenta versiunea revizuita a lui Tiguan Allspace. Anul trecut, Tiguan, in cele doua versiuni de ampatament, a depasit pragul de sase milioane de unitati vandute in cei 13 ani de la lansare. Doar anul trecut au fost comercializate 910.926 de exemplare, transformand Tiguan in cel mai bine vandut model al Grupului VW, cel mai de succes SUV din Europa si unul din primele trei cele mai populare SUV-uri din lume.

Versiunea Allspace, cu ampatament marit si cu 22 cm mai lunga, a fost introdusa in 2017. De atunci si pana la sfarsitul lunii martie a acestui an, Tiguan Allspace s-a vandut in aproximativ 1,5 milioane de unitati. Acum primeste acelasi tratament ca si Tiguan “normal” in toamna lui 2020, cu un exterior mai dinamic, digital cockpit si sisteme suplimentare de conectivitate.

De asemenea, va oferi in continuare, optional, un al treilea rand de scaune. Motorizarile disponibile in prezent pentru Tiguan facelift (dintre care vor fi preluate si de Allspace) sunt 1.5 TSI (130 CP si 150 CP), 1.4 TSI eHybrid (245 CP), 2.0 TSI (320 CP) si 2.0 TDI (122 CP, 150 CP si 200 CP). In prezent, Tiguan este produs in patru tari, Germania (Wolfsburg), Rusia (Moscova), China (Shanghai) si Mexic (Puebla). Allspace, versiunea pentru Europa, se va fabrica la fabrica in Mexic.

Share