Stiri

Volkswagen va lansa 20 de modele propulsate electric pana in 2020

De 15 septembrie 2015No Comments

1041667952806256382-w850

Cate dintre acestea vor fi plug-in hibrid si cate electrice nu stim deocamdata, insa abmitiosul plan al constructorului german dezvaluie un interes sporit fata de aceasta tehnologie si de felul in care poate fi utilizata pentru atingerea scopului final, automobilul autonom.

Anuntul a fost facut la salonul auto de la Frankfurt de catre boss-ul companiei, Martin Winterkorn, care nu a specificat despre ce modele este vorba exact, insa a tinut sa mentioneze ca va fi implicata toata gama, de la modelele compacte pana la Phaeton si A8.

„Pana in 2020 vom transforma toate modelele noastre noi in smartphone-uri pe roti” a declarat Winterkorn, saltul in tehnologie urmand a deschide calea spre „cea mai fascinanta tehnologie a vremurilor noastre, automobilul autonom”.

Deocamdata nu stim exact cand vor fi lansate noile modele, insa Winterkorn ne asigura ca inginerii Volkswagen si Audi lucreaza intens pentru ca noile tehnologii sa ajunga la clentii grupului cat mai repede cu putinta.

Share

Leave a Reply

13 + 13 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373