Stiri

Volvo aduce YouTube la bordul masinilor sale

De 7 ianuarie 2022No Comments

YouTube este prima platforma video care va fi disponibila pentru download in modelele Volvo care au incorporate servciile Google. Functionarea streaming-ului video va fi posibil doar cand masina stationeaza, pentru a nu afecta in vreun fel siguranta deplasarii. de altfel, Volvo afirma ca prezenta YouTube la bord va fi apreciata de posesorii modelelor electrice, care pot urmari divers estiri, show-uri si transmisii live in timp ce asteapta ca masina sa se incarce. 

Parteneriatul dintre Volvo Car Group si Google a inceput o data ce Volvo a anunat ca va fi primul producator auto ce va integra un sistem de infotainment cu Android si Google apps. Complementar servciului video, Volvo si Google au anuntat ca in scurt timp, clientii vor putea downloada aplicatii de navigatie precum Sygic si Flitsmeister, aplicatii de incarcare ca Chargepoint si Plugshare, respectiv de parcare, precum SpotHero si ParkWhiz. Introducerea aplicatiei video coincide cu anuntul potrivit caruia masinile Volvo se vor sincroniza cu dispozitivele care au asistent Google. 

Share

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373