StiriElectric

Volvo C40 Recharge full electric vine cu 420 km autonomie

De 4 martie 2021martie 6th, 2021No Comments
; ; ; ; ; ; ; ; ; ;

Noul model lansat de Volvo este dezvoltat de la zero ca un vehicul electric, spre deosebire de XC40 Recharge, care a fost derivat dintr-un model conventional. C40 Recharge are alura unui SUV coupe, introducand o noua parte frontala, ce va fi specifica modelelor electrice Volvo, incluzand faruri cu tehnologie pixel. 

Interiorul aduce o pozitie de condus inalta si unul dintre cele mai complexe sisteme de infotainment de pe piata, dezvoltat impreuna cu Google si bazat pe sistemul de operare Android. Toate update-urile vor fi facute de la distanta, over the air. C40 Recharge este si primul Volvo care renunta complet la pielea de origine animala, propunand o paleta de tesaturi sintetice. Pentru exterior sunt disponibile sapte culori, toate modelele avand plafonul negru.

Sistemul de propulsie este format din doua motoare electrice, fiecare pe cate o punte, alimentate de o baterie de 78 kWh, ce permite atingerea unei autonomii de aproximativ 420 km. Incarcarea rapida, pana la o valoare de 80%, dureaza aproximativ 40 de minute. Volvo C40 Recharge se va produce la uzina din Ghent, Belgia si se poate comanda exclusiv online.

Share