Special

Volvo Care Concept, masina viitorului care are grija de pasageri

De 14 noiembrie 2017No Comments

Constructorii auto si-au luat angajamentul de a schita masina viitorului prin diverse concepte care au rolul de a lucra in imaginar portretul robot al unui automobil lipsit de emisii, suta la suta autonom si extrem de sigur. Dar asta nu este tot.

Masina viitorului va avea grija de pasagerii sai, sau cel putin asta ne lasa Volvo sa intelegem. Inca o data, proiectia catre viitor apeleaza la solutii pentru framantari contemporane. Altfel spus, masina viitorului este imaginata ca o solutie ideala pentru ceea ce lipseste in prezent. Intr-o epoca in care omul apeleaza la principiile de viata sanatoasa, facand sport, si se preocupa tot mai mult de perfectionarea si longivitatea corpului, automobilul va veni pentru a juca rolul unui asistent personal de sanatate.

Va avea grija de „pacientul” sau. Hyundai a prezentat cateva solutii thenologice pentru monitorizarea starii de sanatate a celui aflat la volan, iar marcii Volvo i se atribuie acum un adevarat concept pe marginea acestui subiect.

Designerul  Maximilian Troicher a creat ceea ce se numeste Volvo Care Concept, o masina mica de oras, care se va precoupa de nevoile speciale ale clientilor sai. Spre exemplu, cabina este gandita pentru a oferi pe langa placerea unei experiente active, relaxare psihica,  divertisment si monitorizare a functiilor vitale.

Nu este nimic spectaculos in ceea ce designerul incearca sa comunice prin conceptul sau dedicat marcii Volvo, e pur si simplu o imagine posibila a viitorului.

Share

Leave a Reply

four × 2 =