Stiri

Volvo ne prezinta interiorul noului XC90

De 27 mai 2014No Comments

Una dintre cele mai asteptate masini de anul acesta este si noul Volvo XC90, constructorul suedez prezentandu-ne acum interiorul acestuia, inainte de lansarea oficiala programata pentru luna august.

La fel ca prima generatie, noul XC90 si-a propus sa revolutioneze segmentul SUV, noul model urmand sa aibe cel mai luxos interior construit vreodata de Volvo.

Majoritatea butoanelor de pe consola centrala au fost inlocuite de un ecran tactil generos care deserveste o instalatie multimedia ce suporta comenzi vocale si recunoaste noul sistem Apple CarPlay.

Ce-a de-a doua generatie Volvo XC90 poate transporta pana la sapte pasageri, insa al treilea rand de scaune este destinat persoanelor cu o inaltime maxima de 1,7 m.

Primul model ce va beneficia de noua arhitectura SPA de la Volvo va fi prezentat oficial in luna august, urmand sa intre in productie undeva la inceputul anului viitor.  

{gallery}Volvo XC90 Interior{/gallery}  

Share

Leave a Reply

three × 4 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373