HighlightStiri

Volvo restilizeaza modelele S90 si V90

De 23 februarie 2020No Comments
; ; ; ; ;

Atat sedanul cat si breakul au primit sistemul mild hybrid care lucreaza la 48V, ceea ce inseamna ca aceasta solutie despre care Volvo spune ca reduce consumul de combustibil si emisiile cu pana la 15% va fi disponibil pentru fiecare model al marcii. Pentru V90 Cross Country reprezinta prima versiune electrificata a acestei game de modele.

In ceea ce priveste designul exterior, atat sedanul cart si breakul au primit mici modificari, precum proiectora de ceata noi si bare de protectie restilizate. La V90 si V90 Cross Country cel mai evident element de noutate este designul nou al stopurilor cu semnatura full LED si, in premiera, lumini de semnalizare secventiale. Gama de culori pentru caroserie s-a imbogatit , la fel ca si posibiliatile de alegere dintre mai multe modele de jante.

Si la inerior au aparut cateva noutati. Sistemul Bower & Wilkins a fost upgradat, iar sistemul de climatizare a primit functia Advanced Air Cleaner, dezvoltata initial pentru piata chineza. Soferul poate monitoriza calitatea aerului din interior via display-uloui central si are posibilitatea de a activa functia de curatare avansata a aerului, eliminannd in cateva minute aproape toate particulele mici care se regasesc in aerul din habitaclu.

In acelasi timp, S90 si V90 au primit porturi duble USB-C pentru locurile din spate, in locul vechilor mufe de 12V. Introdus in premiera la XC40, sistemul de incarcare wireless al telefoanelor patrunde acum si la seriile 90, respectiv 60. Cat priveste materialele de la interior, gama s-a marit cu noi tapiterii din piele, introduse prima data de XC90.

Share

Leave a Reply

7 + fifteen =