Stiri

Volvo Romania a adus noul V60 la SIAB

De 23 martie 2018No Comments
; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;

EIT Forum Auto, reprezentantul oficial si unic importator Volvo Cars in Romania, estimeaza pentru anul in curs atingerea unei cifre de afaceri in valoare de 30.000.000 euro, cu 45% mai mult fata de valoarea inregistrata in 2017. Astfel, compania isi va mentine trendul ascendent ca urmare a realizarii financiare din 2017: o crestere de 25% fata de 2016, in urma careia a ajuns la o cifra de afaceri de 20.500.000 euro.

In calitate de reprezentant oficial Volvo Cars pe plan local, EIT Forum Auto a sustinut cresterea vanzarilor auto pe plan local, cu 484 unitati comercializate in 2017, in crestere cu 20% fata de anul 2016. Cel mai bine vandute modele au fost XC60, cu 206 unitati, dintre care 94 unitati sunt reprezentate de noul model lansat in septembrie 2017 si cel mai mare SUV din gama XC90, cu 113 unitati.

Dezvoltarea EIT Forum Auto pe parcursul intregului an s-a datorat in mare masura lansarii de noi modele, precum XC60 si V90 Cross Country, dar si a modelului XC90. Volvo se bucura de o popularitate in crestere, schimbarile majore evidente la nivel de produs fiind principalul resort. Pentru anul 2018 ne dorim mentinerea trendului ascedent si mizam pe modelele deja cunoscute – SUV-urile XC60 si XC90, dar si pe noul Volvo XC40”, a declarat Mihai Dumitrescu, Director Marketing si Comunicare EIT Forum Auto.

EIT Forum Auto colaboreaza, in prezent, cu sase dealeri autorizati din Bucuresti (2), Constanta, Cluj, Timisoara si Iasi, peste 60% din volumul total al vanzarilor nationale de autoturisme Volvo derulandu-se prin Primus Auto, cel mai mare dealer Volvo din Romania.

Aproape 20 ani de excelenta suedeza pe piata auto din Romania

EIT Forum Auto a pus bazele si sustine dezvoltarea retelei Volvo Cars la nivel national, contribuind astfel activ la ridicarea standardului in ceea ce priveste piata auto din Romania. Receptiva la preferintele si nevoile romanilor in materie de experienta auto premium, compania a introdus odata cu modele auto recunoscute si premiate la nivel global standarde noi de Marca:

  • Volvo XC40 – Masina Anului 2018 in Europa

Noul Volvo XC40, SUV-ul de dimensiuni mici, a fost numita Masina Anului 2018 in Europa cu ocazia deschiderii celei de-a 88-a editii a Salonului Auto de la Geneva, Elvetia.

  • Modelele XC90 si XC60 au fost numite SUV-ul Anului in America de Nord in ultimii doi ani.
  • Modelul XC40 a fost numit Masina Anului conform prestigioasei publicatii britanice ”What Car?”.
  • Volvo XC60 – Cea mai sigura masina in 2017 conform Euro NCAP. Modelul XC60 al Volvo Cars a fost numit cel mai performant off-roader de mari dimensiuni si masina cu cele mai bune performante generale in 2017 in cadrul celebrelor premii pentru siguranta Euro NCAP 2017 la sectiunea ”Cel mai bun in clasa”. XC60 a inregistrat un scor aproape perfect, cu 98% la categoria ”Adult Occupant” si in clasa masinilor mari off-road a dovedit un avantaj clar la categoria ”Safety Assist” cu un scor de 95% – cu 20% mai mult decat cel mai apropiat competitor din clasa, intarind pozitia Volvo Cars ca lider in siguranta auto. XC60 a castigat si premiul UK’s 2017 Car Tech pentru ”Cea mai sigura masina”, ”Cea mai buna tehnologie pentru siguranta” si ”Cea mai buna navigatie prin satelit”. De asemenea, a fost ales SUV-ul premium al anului in cadrul premiilor UK’s Professional Driver 2017 Car of the Year.
  • XC90 a fost numit, in 2015, cel mai performant off-roader de mari dimensiuni si masina cu cele mai bune performante generale in acel an.
  • Volvo V40 este un alt castigator al editiilor anterioare Euro NCAP, in clasa ”Small Family”.
  • Concept de showroom & service revolutionar

Volvo Retail Experience (VRE) si Volvo Personal Service (VPS) sunt standarde inovatoare care stau la baza conceptului de showroom & service revolutionar lansat la inceputul lui 2018 de catre Primus Auto, cel mai mare dealer Volvo din Romania, dar regasit si la cel mai nou dealer al retelei Volvo, Excellence Cars. VRE si VPS imbina eficienta cu confortul. Conceptul VPS presupune alocarea unei echipe de service dedicata fiecarui client, aceasta avand sarcina sa preia responsabilitatea intregului proces de service, de la receptia masinii pana la inmanarea cheilor odata ce sunt finalizate lucrarile de service. In tot acest timp, pe durata reparatiilor, clientul se poate relaxa in showroom, intr-un spatiu primitor si confortabil, special conceput pe ideea de living room scandinav.

  • Angajament pentru o lume eco

In 2017, Volvo Cars a anuntat angajamentul sau de a include versiuni electrice pentru toate masinile lansate incepand cu 2019.

 

Share

Leave a Reply

six − 1 =