Stiri

Volvo XC60 primeste un upgrade

De 12 martie 2021No Comments
; ; ; ; ;

Volvo aduce cateva imbunatatiri best-seller-ului XC60, printre care noul sistem de infotainment cu tehnologie Android si aplicatii Google, proiectat pe tableta de 9 inci, tip portret. In paralel va fi introdus un pachet nou de servicii digitale, care aduce posibilitati fara precedent de personalizare si conectivitate.

Volvo Car Group este prima companie care colaboreaza cu Google pentru a integra un sistem de infotainment Android. In termeni de siguranta, XC60 va fi echipat cu ultima evolutie a platformei ADAS (Advanced driver Assistance Systems), un sistem de siguranta modern si scalabil, care consta intr-o serie de radare, camere si senzori.

Astfel pot fi oferite sisteme de siguranta activa precum detectarea pietonilor si a altor participanti la trafic, pentru evitarea carora sa se foloseasca frana si directia. De asemenea, se ofera si suport pentru sofer prin functia Pilot Assist, de la viteze urbane pana la cele de autostrada.

O data cu aceste schimbari de software, Volvo XC60 a primit si mici retusuri estetice la grila si bara de protectie fata, concomitent cu introducerea unor culori exterioare noi si alte optiuni pentru jante. In habitaclu au aparut noi materiale, inclusiv optiunea renuntarii complete la tapiteria din piele in favoarea liniei textile City Weave. Noua versiune XC60 va intra in productie la sfarsitul lunii mai.

Share