Blog

Vrem sa murim in NORD!

De 27 iunie 2011No Comments

Cum a distrus visul american cea mai frumoasa poezie din limba suedeza!

Totul a inceput atunci cand pe gazonul din fata Casei Albe a pasit un anume Om. El ne-a spus ca nu mai putem face business ca pana acum, ca nu mai putem cheltui fara sa producem, ca trebuie sa ne restructuram. Sa punem punct si sa o luam de la capat. Ultimul lucru dupa care Obama a pus punct a fost GM. Falimentul americanilor si restructurarea masiva arunca in fata luptei cu destinul poate cel mai mare mic brand auto al industriei premium: Saab.

Este necaracteristic, nu e nordic ceea ce se intampla la Saab. Mi-e greu sa cred ca suedezii s-au imbracat in slipuri in plina iarna pentru a visa mai bine la o vara exotica, fiindu-mi mult mai la indemana sa arunc vina in curtea americanilor pentru falimentul Saab.

Cand GM isi declara falimentul, Saab rezista. Cand GM se restructura, Saab rezista. Cand Spyker cumpara Saab, Saab rezista. Cand Saab parea sa nu mai reziste, Saab rezista. Educatia nordului i-au facut sa lupte pana la capat. Nu suntem aici sa deplangem moartea Saab, suntem aici sa punem Punct. Si sa speram ca Saab o va lua de la capat. Candva, in Suedia.

Oricum va fi, se vor stinge fericiti – exact ca in imnul lor – pentru ca „au murit in Nord”.

Share

Leave a Reply

16 + thirteen =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373