Stiri

VW Golf Sportsvan Facelift

De 22 august 2017No Comments
; ; ; ; ;

Desi VW Golf este o masina mai mult decat populara, nu acelasi lucru se poate spune si despre versiunea Golf Sportsvan. Cu toate acestea, VW Golf Sportsvan are segmentul sau de public, orientat catre aspectul utilitar.

Modelul Golf, in versiunile de caroserie wagon si hatchback, a trecut printr-un facelift inca de anul trecut, lucru care se va intampla acum si cu caroseria Sportsvan, debutul oficial urmand sa aiba loc in toamna acestui an, la Salonul Auto de la Frankfurt.

Fara sa aduca spectacol la capitolul estetic, facelift-ul urmeaza intocmai linia modificarilor aduse inca de acum un an in gama lui Golf. Marea schimbare poate fi vizibila la nivelul farurilor, vechile xenoane fiind inlocuite cu blocuri optice full-LED, iar stopurile de lumini de pe spate primesc, de asemenea, LED-uri in versiunea standard.

In plus, VW pune la dispozitia clientilor noua nuanta de caroserie Cranberry Red si noi optiuni la nivelul jantelor. Mai mult, Golf Sportsvan primeste noua generatie a sistemului de infotainment cu display de 9,2 inch, dar si cateva alte accesorii decorative disponibile pentru personalizarea interiorului.

La capitolul siguranta, modelul este prevazut standard cu Pedestrian Monitoring, Traffic Jam Assist, Emergency Assist, Trailer Assist, dar si ultima versiune a sistemului Park Assist. Gama de motorizari a versiunii este compusa din trei propulsoare TSI si doua TDI.

Share

Leave a Reply

two × 5 =