Stiri

VW Passat Wolfsburg Edition

De 24 aprilie 2013No Comments

Volkswagen a lansat pe piata americana o editie speciala bazata pe modelul Passat si dedicata orasului natal al companiei: Wolfsburg.
Volkswagen a anuntat o noua versiune a modelului Passat. Mai precis este o editie speciala pozitionata intre echipare de baza S si echiparea medie SE.

Intitulat Passat Wolfsburg Edition, noua variatiune se identifica mai ales prin emblema care reda numele orasului unde se afla cartierul general VW si prin setul de jante speciale de 16 inch. Cele mai multe noutati pe care le aduce Wolfsburg Edition se regasesc la interior, unde clientii se vor bucura de scaune imbracate in piele, radio prin satelit, si interfata media cu conectivitate pentru iPod.

Desigur, toate acestea vin pe langa dotarile standard care cuprind Bluetooth si sistem automat de oprire-pornire a farurilor. Noul Passat va fi disponibil cu o motorizare de 2.5 litri si cinci cilindri cuplata la o transmisie automata cu 6 trepte. Motorul dezvolta pana la 170 de cai putere si are un cuplu maxim de 240 Nm. Pretul noii editii va fi de 23.495 de dolari pe piata din Statele Unite.

Share

Leave a Reply

8 − 1 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373