Stiri

VW Project Trinity vine in 2026 cu autonomie Nivel 4

De 6 martie 2021No Comments

Volkswagen arata, in premiara, silueta viitorului sedan electric Trinity ce va fi produs la Wolfsburg incepand cu 2026. Este vorba despre primul vehicul din strategia ACCELERATE, care va folosi o arhitectura noua si va stabili noi standarde in termeni de autonomie, viteza de incarcare (VW sustine ca se va incarca la fel de repede pe cat se alimenteaza un vehicul cu motor termic) si digitalizare.

Trinity va democratiza condusul autonom in segmentele de volum, fiind planificat inca din momentul lansarii cu autonomie Nivel 2+, fiind tehnic pregatit pentru Nivel 4. Ceea ce aduce cu adevarat revolutionar este transformarea automobilului intr-un produs software. Vehiculele de acest gen vor avea virtual la bord aproape orice tehnologie, iar utilizatorii vor fi in masura sa activeze functiile dorite “on demand”, in orice moment, via ecosistemului digital din masina.

O data cu intrarea in productie a versiunii de serie Trinity, fabrica din Wolfsburg va deveni un reper avangardist al marcii, unde se va regandi complet modul de producere al unui automobil, prin digitalizare, automatizare si folosirea materialelor usoare.

Share