Stiri

VW va tripla gama de crossovere

De 4 iunie 2014No Comments

Segmentul de vehicule crossover este cel mai in voga in acest moment la nivel mondial. VW a fost constructorul cu cea mai mare rata de crestere in ultimii ani si doreste sa preia suprematia mondiala pana in 2018.

Pentru acest lucru nu e necesar doar sa-i depaseasca pe cei de la Toyota, ci sa gaseasca instrumentele cu care o poate face. Cum crossoverele ajuta la cresterea semnificativa a vanzarilor, cei de la VW s-au gandit ca au nevoie de mai multe astfel de modele.

Toate marcile din grup contribuie la acest lucru, dar brandul VW urmeaza sa fie cel mai populat pe acest segment. Daca acum exista doar doua modele, in cativa ani numarul lor va ajunge la 6.

Pentru supradimensionarea acestei game, VW are dispozitie mai multe surse de inspiratie, cum ar fi coneptele Taigun sau T-Roc, dar si versiuni noi desprinse din clasicele Tiguan si Touareg.

Nu trebuie scoasa din schema nici versiunea de serie a lui Crossblue, model orientat in mod special catre piata nord-americana. 

Share

Leave a Reply

one × 3 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373