Special

Weekend „Summer Bazar” la ROMEXPO

De 9 iulie 2014No Comments

In acest weekend, ROMEXPO se transforma din nou in destinatia shopping-ului si a distractiei estivale. Astfel, Summer Bazar – Targul estival de bunuri de larg consum isi asteapta vizitatorii cu oferte tentante ce nu trebuie ratate.

Obiectele handmade – traditionale sau minimaliste – lucrate cu mare atentie de mesteri priceputi si antichitatile pretioase vor fi doar o mica parte din ceea ce va fi regasit in cadrul Summer Bazar.

In plus, doamnele si domnisoarele vor avea de ales intre numeroase tipuri de cosmetice si produse traditionale si bio, ateliere de pictura pe textile iar domnii se vor bucura de o expozitie inedita cu masini de epoca.

Toate acestea vor beneficia de preturi promotionale, doar pe durata celor trei zile de targ, multe dintre reduceri ajungand si pana la 50%.

Mai mult decat atat, cei care vor trece pragul Summer Bazar vor fi intampinati cu momente si cursuri de teatru, momente de dans, board games si face painting. Iar pentru ca weekend-ul se anunta a fi unul foarte calduros, sambata sunt programate batai cu apa, surse de distractie si premii.

Intrare este libera la Summer Bazar, iar cumparaturile si distractia vor caracteriza aceasta a doua editie a Targului estival de bunuri de larg consum, ce are loc intre 11 si 13 iulie la ROMEXPO!

Programul de vizitare al evenimentului este:
11 – 12 iulie 2014: intre orele 10.00 – 20.00
13 iulie 2014: intre orele 12.00 – 18.00

Share

Leave a Reply

4 × 5 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373