Blog

Winter is coming

De 27 iunie 2012No Comments

Dupa fiecare colt de strada, la umbra unui bloc cenusiu se regaseste cate o alee care ne aduce aminte de iernile copilariei lui Vasile Alecsandri.

Bucurestiul arata ca intr-un roman de George R.R. Martin in zilele acestea si ceea e mai rau inca nu a venit.

Daca conditiile de vreme polara nu fac posibila circulatia pe nu mai putin de 40 de drumuri nationale, nu vad ce ii impiedica pe responsabilii din orase sa dezgroape mormintele de zapada de la fiecare colt de strada. Un oficial al primariei din capitala Suediei spunea acum cateva zile la un post romanesc de televiziune ca este nasol sa intervina in timp ce viscoleste, insa o fac pe toate drumurile pentru ca oamenii sa poata circula. Am inteles ca la noi e mai frig ca in Suedia si cum cu viscolul siberian nu te poti juca, nu se poate interveni pe o astfel de vreme. Insa de ce nu se intervine acum, cand nu viscoleste?

Autoritatile au ales sa curate arterele principale si doar atat, toate drumurile adiecente sunt lasate in voia sortii. Si cand ma gandesc cat e taxa auto, cred ca autoritatile ar trebui sa-si faca simtita prezenta in in fiecare dimineata, sa ne dezghete si dezgroape masina din nameti, iar seara sa ne astepte cu un loc de parcare gata frezat de lama lopetii. 

Publicat: luni – 07.02.2012

Share

Leave a Reply

8 − one =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373