Stiri

X7 facelift primeste tratamentul Alpina

De 28 septembrie 2022No Comments
; ; ; ; ; ; ;

Doar ce a fost prezentat cu ceva vreme in urma faceliftul lui X7, ca preparatorul Alpina s-a si pus pe treabna si a prezentat XB7. Adica un X7 trecut prin modificarile de rigoare ale tunerului. Exteriorul a fost garnisit cu noi bare de protectie, spoilder fata cu scrisul Alpina, jantele inimitabile cu 20 de spite si o culoare de prezentare specifica.

La interior, levierul schimbatorului de viteze primeste iluminare, volanul are finisare manuala, iar la baza consolei centrale se regaseste o placuta personalizata Alpina. La randul sau, volamnul primeste in centru logo-ul companiei din Buchloe, in vreme ce instrumentarul de bord are un layout schimbat, unde predomina culorile albastru si verde.

Sub capota, un nou V8 de 4.4 litri bi-turbo mild hybrid dezvolta 621 CP si 800 Nm intre 1.800 – 5.400 rpm, asigurand masinii un sprint 0-100 km/h in 4,2 secunde si o viteza maxima de 290 km/h.

Share

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373