Stiri

ZR-V este noul SUV compact Honda pregatit pentru 2023

De 13 mai 2022No Comments

Honda isi va mari portofoliul de SUV-uri pe piata europeana, prin lansarea unui model compet nou, anul viitor. ZR-V este un SUV compact, care se va pozitiona intre HR-V si CR-V, fiind echipat cu sistemul full hibrid e:HEV. Avand in vedere apartenenta la segmentul C, este de asteptat ca ZR-V sa utilizeze sistemul de rulare de la noul Civic.

Acesta este format dintr-un motor cu benzina (ciclu Atkinson) de 2.0 litri, un motor electric de tractiune, ce dezvolta 184 CP si 315 Nm si unul electric cu rol de generator. Hibridul comuta automat intre trei moduri de functionare EV (electric), Hybrid (termicul actioneaza doar ca un furnizor de energie pentru motorul electric care antreneaza rotile) si Engine (motorul termic preia sarcina de antrenare a rotilor, dar incarca si bateria in acelasi timp). Spre deosebire, modelul HR-V foloseste motorul VTEC de 1.5 litri si 131 CP in locul celui de 2 litri.

Lansarea lui ZR-V, in 2023, marcheaza startul unei noi etape in strategia de electrificare Honda, la nivel european. 

Share

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373