Renault a prezentat in Brazilia conceptele Sandero RS Grand Prix si Duster Extreme

Share
| Scris de: Bogdan Pispiris | 09-11-2016

2016-renault-sandero-rs-grand-prix-concept-1-micDoua noi concepte Renault au fost prezentate la salonul auto de la Sao Paulo, o versiune sportiva bazata pe Sandero si un Duster pregatit pentru orice fel de aventura.

Denumit Sandero RS Grand Prix, primul concept pe care Renault a ales sa-l prezinte in Brazilia are sub capota un motor de doi litri capabil sa furnizeze 150 CP, care ii asigura accesul in categoria „hot-hatch”. Exteriorul a aprimit cateva modificari ce contureaza un caracter sportiv, amplificat de combinatia de culori negru–galben, preluata de la echipa de Formula 1, combinatie pe care o regasim dealtfel si la interior.

Pornind de la crossover-ul Duster, cel de-al doilea concept Renault prezentat la Sao Paulo a primit o suspensie mai inalta, parasocuri redesenate si roti speciale, printre altele, pentru a da substanta denumirii „Extreme”. Propulsia este asigurata de un motor de doi litri pe benzina ce antreneaza toate cele patru roti.

Sandero RS Grand Prix si Duster Extreme nu vor depasi stadiul de concept, Renaul neavand in plan introducerea lor in productia de serie, insa anumite echipanmente vor fi oferite pe lista dotarilor optionale.

Share