Stiri

Audi Q8, confirmat de noi imagini teaser

De 24 aprilie 2018No Comments
; ; ; ; ; ;

Audi a publicat o serie de teasere cu un model misterios pe conturile de Facebook si Twitter ale companiei iar acum a revenit cu o noua imagine in care confirma ca este vorba despre modelul Q8.

Audi nu spune mare lucru despre crossoverul sau, dar promite ca-l va dezvalui in curand sugerand practic ca acest lucru se va intampla in China. Imaginile noi publicate de marca germana nu dezvaluie mare lucru in sine, insa lasa privitorului ocazia de a observa liniile stilistice sportive si grila  Singleframe. Se pot observa si aripile musculare, jantele masive din aliaj si stopurile de lumini subtiri.

Cum versiunea de serie este deja prefigurata de conceptele Q8 si Q8 Sport, putem banui ca modelul va avea o parte frontala agresiva pusa in valoare de gurile de aerisire gigant. Mai mult, interiorul promite un design spectaculos, marcat de linii minimaliste si tehnologie de ultima generatie.

Audi Q8 va beneficia de platforma MLB Evo care gazduieste motoare de la 2.0 turbo cu 250 cai putere pana la V6 de 3.0 litri cu 355 cai putere. Mai mult ca sigur, gama viitorului Q8 va primi si o versiune hibrida iar versiunile de top S Q8 si RS Q8 cu motor V8 de 4.0 litri si 530 CP sunt, de asemenea, asteptate.

Share

Leave a Reply

18 + seventeen =