Stiri

Cuplu surprins facand sex in mers pe autostrada

De 26 septembrie 2013No Comments

Sexul la volan nu este tocmai una dintre cele mai sigure si mai confortabile activitati. Insa se intampla de multe ori iar in unele cazuri se intampla ca protagonistii sa fie si filmati.

Un cuplu nerabdator din Statele Unite ale Americii a intreprins aceasta activitate casnica in timp ce se afla in masina iar masina  se afla in mers pe o autostrada statala. Din nefericire pentru ei, un alt sofer i-a surprins, in timp ce circula pe banda alaturata, si a decis sa-I filmeze.

Cuplul buclucas nu s-a sfiit de aceasta intamplare si a continuat activitatea de altfel ilegala atat in spatiul public cat mai ales la volanul unui automobil.  Fericitul incident a avut loc de curand pe autostrada Eisenhower, situata in vestul orasului Chicago.

Nu se cunoaste inca daca politia se va autosesiza in acest caz si va lua masuri impotriva protagonistilor acestui incident. 

Share

Leave a Reply

6 − five =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373