Stiri

Detalii despre pachetul Weissach destinat modelului Porsche 918 Spyder

De 27 februarie 2014No Comments

Supecarul celor de la Porsche poate oferi o senzatie mai apropiata de cea de pe circuit cu ajutorul pachetului Weissach care aduce cateva modificari specifice motorsportului.

Materialul cel mai folosit in acest sens este fibra de carbon, din care au fost confectionate plafonul, oglinzile retrovizoare si eleronul. Pentru sasiu sunt folosite bolturi din titan, iar sistemul de franare a pierdut din greutate. Jantele de 20” pe fata si 21” pe spate sunt confectionate din magneziu, iar prin eliminarea unor materiale fonoabsorbante s-a obtinut o reducere a masei totale de 41 kg fata de modelul standard.

Interiorul ramane in mare parte neschimbar, cu exceptia centurilor de siguranta care ofera acum o prindere in sase pucnte si a tapiteriei Alcantara.

Propulsia este asigurata de aceeasi combinatie de trei motoare, unul V8 cu cilindreea de 4,6 litri si doua electrice, puterea maxima combinata fiind de 887 CP. Cuplul maxim atinge valoarea de 1.280 Nm, performantele realizate de Porsche 918 Spyer cu pachetul Weissach imbunatatindu-se cu 0,1 secunde pentru demarajul 0-100 km/h, adica 2,6 secunde si cu o secunda pentru 0-200 km/h care se realizeaza acum in 7,2 secunde.

http://www.youtube.com/watch?v=8uvXQs8oi_M

Share

Leave a Reply

two × 2 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373