Stiri

Ford lanseaza o editie limitata de ceasuri pentru 50 de ani de Mustang

De 9 august 2013No Comments

Ford va lansa o editie limitata de ceasuri cu ocazia aniversarii a 50 de ani de la nasterea modelului Mustang. Ceasul este construit chiar la Detroit, de un producator local de ceasuri si biciclete Sinola, si va costa 700 de dolari bucata.

Ford a anuntat ca editia speciala dedicata Mustang-ului va fi limitata la 1000 de exemplare iar primele comenzi vor fi onorate incepand cu jumatatea lunii octombrie. Afisajul orologiului va fi dominat de prezenta logo-ului Mustang –celebrul ponei -, design va urma o tema sportiva iar ecranul va fi disponibil in negru.

Cei 50 de ani de cand Mustang se afla pe piata vor fi insciptionati fix sub logo-ul masinii iar ceasul este prevazut, in plus, cu tahimetru. O curea din piele negra si cusaturi in aceeasi culoare va acompania cadranul iar pe spate va fi vizibil numele producatorului. Fiecare exemplar va fi notat cu un numar individual de la 1 la 1000. 

Share

Leave a Reply

three × 3 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373