Special

GM reuneste un Corvette furat acum 33 de ani cu posesorul sau

De 2 iulie 2014No Comments

George Talley, un american de 71 de ani din Detroit, a facut ocolul buletinelor informative de pe continentul nord-american si chiar din intreaga lume prin simplul fapt ca este posesorul unui Corvette din ’79.

Modelul ii sfusese furat din parcare inca din 1981 iar Talley nu avea sa se mai intalneasca cu masina sa timp de 33 de ani. Pensionarul din Detroit a primit recent de la registrul auto un telefon  in care era chemat in Misissippi sa-si ridice Corvette-ul, regasit dupa mai bine de trei decenii.

Insa un drum de la Detroit la Hattiesburg este lung pentru un pensionar iar Mark Reuss, vicepresedinte executiv GM, vazand cazul la un post local de televiziune, s-a decis sa actioneze. Inaltul oficial GM s-a oferit ca gigantul auto american sa ofere transportul masinii pentru ca vechiul ei proprietar sa o poata intalni din nou.

Evident, GM a facut si un eveniment de imagine din aceasta intamplare, chiar in fata sediului central din Detroit – Renaissance Center. Masina furata s-a intors la proprietarul ei cu doar 47.000 mile parcurse si intr-o stare functionala. „Sunt fericit, etuziast si recunoascator”, si-a inceput discursul vadit emotionat proprietarul. „Cred ca voi pleca cu ea in vacanta”, a mai spus Talley.

„Masinile Corvette sunt cu adevarat speciale si detin un loc deosebit in inima proporietarilor”, a declarat Mike Albano, purtator de cuvant GM, pentru Autoblog.

„Povestea lui George m-a facut sa zambesc de fericire. Ca un posesor vechi de Corvette ce sunt, cunosc pasiunea pe care masina ti-o inspira. De asemenea, mai stiu ca masina apartinea acestui oras si proprietarului ei si am putut face asta sa se intample”, declara Mark Reuss.{gallery}Corvette furat{/gallery}

Share

Leave a Reply

fourteen + 19 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373